فوت و فن های درست کردن ترشی آلبالو
به گزارش باتسک، اگر از تابستان آلبالو فریز نموده اید، این گزارش را بخوانید وگرنه که طرز تهیه ترشی آلبالو از دستتان رفته و باید منتظر تابستان بعد باشید. آلبالو آنقدر میوه لذیذی است که اکثرا مقداری از آن را فریز می کنیم تا وقتی فصلش تمام شد و هوس خوردن آن به سرمان زد، از فریزر دربیاوریم و با نمک به سراغش برویم. میوه ای که علاوه بر طعم اش خاصیت های فراوانی هم که دارد باعث می گردد در همه فصل ها هوش خوردنش را داشته باشیم.
مواد لازم:
- آلبالو: 1 کیلوگرم
- نمک: به میزان لازم
- سرکه سفید: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. در مرحله اول طرز تهیه ترشی آلبالو ابتدا آلبالو ها را تمیز کنید. سپس آنها را بشویید و مقداری نمک بر روی آلبالوها بپاشید و اجازه دهید که آلبالوها کاملا خشک شوند.
2. بعد از اینکه آلبالوها به خوبی خشک شدند، آنها را در درون بطری های شیشه ای بریزید و سپس روی آلبالوها را با یاری سرکه پر کنید. توجه داشته باشید که میزان سرکه باید تا حدی باشد که روی آلبالوها را بگیرد. بعد از پر کردن شیشه های ترشی با سرکه سفید در شیشه ها را محکم ببندید و سپس ظرف ترشی را در درون یخچال نگهداری کنید تا ترشی به خوبی جا بیفتد.
فوت و فن ها:
- بعد از گذشت چند روز از درست کردن ترشی آلبالو حتما ترشی را بچشید تا از میزان مناسب نمک ترشی مطمئن شوید.
- در طرز تهیه ترشی آلبالو بهتر است از سرکه سفید بهره ببرید.
- ترشی آلبالو را می توانید به مدت 1 سال در درون یخچال قرار دهید.
- هرگز از سرکه به تنهایی در تهیه ترشی آلبالو استفاده نکنید زیرا طعم و مزه اصلی آلبالو در این ترشی گم می گردد.
- بعد از تمام شدن آلبالوهای ترشی می توانید از آب ترشی برای تهیه سس انواع سالاد بهره ببرید و علاوه بر این آب این ترشی جایگزین خوبی برای آبلیمو است.
- می توانید برای طرز تهیه ترشی آلبالو هسته آلبالوها را جدا کنید ولی بهتر است برای زیبایی ظاهر این ترشی هسته آلبالو ها را جدا نکنید.
- در شیشه های ترشی را به خوبی ببندید و توجه داشته باشید که نباید هوا وارد شیشه ها گردد زیرا ترشی آلبالو با وارد شدن هوا به درون شیشه ها به زودی فاسد می گردد.
منبع: ایرنا زندگی