طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ
به گزارش باتسک، سالاد نخود و بادمجان، بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم دودی بادمجان کبابی در این سالاد اشتهای هر کسی را باز می نماید. تنوع سبزیجات و سس مخصوصی که در این سالاد استفاده شده، فرصت امتحان پیش غذایی بی نظیر و متفاوت را برای شما فراهم می نماید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد نخود و بادمجان، نوعی سالاد نخود با طعم متفاوت است که در تهیه آن از نخود پخته، بادمجان کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است. بادمجان کبابی بوی دود بسیار مطبوعی دارد و نسبت به بادمجان سرخ شده برای افرادی که از چربی پرهیز دارند یا بیزارند، مطلوب تر و سالم تر است؛ زیرا بادمجان سرخ شده، مقدار زیادی روغن جذب می نماید. قبلا با طرز تهیه انواع سالاد نظیر سالاد ماکارونی با قارچ، سالاد کاردینال و ... آشنا شده اید، در این مقاله با طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان، خواص نخود و خواص بادمجان آشنا خواهید شد.
طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان
مواد لازم برای تهیه سالاد نخود و بادمجان | |
خیار گردد | 5 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
نخود پخته | 1 پیمانه |
بادمجان | 3 عدد |
فلفل قرمز | 2 عدد |
پیازچه ریز خرد شده | 1 پیمانه |
شوید ریز خرد شده | 1/2 پیمانه |
جعفری ریز خرد شده | 1/2 پیمانه |
روغن زیتون | 3 قاشق سوپخوری |
آبلیموی تازه | 2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
رب انار شیرین | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- بادمجان ها را به صورت درسته، روی صفحه شعله پخش کن بخوابانید و شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بادمجان ها را گاهی بغلطانید تا پوست آن ها بسوزد و مغزشان بپزد.
- سپس بادمجان ها را زیر آب سرد بگیرید و روی تخته کار، شکم آن ها را با چاقو چاک دهید.
- با قاشق، مغز پخته بادمجان را از پوست سوخته جدا نموده و سپس آن را خرد کنید.
- فلفل قرمز را نیز به همین ترتیب روی شعله پخش کن اجاق گاز، کباب کنید.
- پوست فلفل قرمز کبابى را گرفته و خرد کنید.
- گوجه فرنگى و خیار شور ها را ریز خرد کنید.
- پیازچه و شوید و جعفرى را ریز خرد نموده و به همراه نخود پخته به مواد اضافه کنید.
- روغن زیتون، آبلیموى تازه، نمک، فلفل سیاه و رب انار شیرین را مخلوط کنید.
- سپس سس حاصل را به مواد سالاد اضافه نموده و هم بزنید.
- سالاد را به ظرف سرو منتقل نموده و به دلخواه با با برش هایى از لیمو تزیین کنید.
خواص نخود مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان
- نخود تقویت نماینده قلب بوده و در رفع یبوست های حاد و مزمن موثر است.
- باعث تقویت عضلات اسکلتی می گردد و مصرف آن برای ورزشکاران مفید است.
- دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید و برای افرادی که دارای بیماری های خود ایمنی مانند ام اس هستند مفید می باشد.
- انگل های روده را از بین می برد.
- درد سینه و تنگی نفس را بهبود می بخشد.
- تقویت نماینده ریشه مو است.
- برای درمان زردی، درد های کلیه و افزایش حافظه مفید است.
- سرشار از کلسیم است و برای درمان پوکی استخوان بسیار سودمند است و در دوران رشد استخوان ها و دندان ها مصرف آن توصیه می گردد.
- ضدعفونی نماینده مجاری ادراری می باشد.
خواص بادمجان مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان
- بادمجان، گرم و خیلی خشک بوده و مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است، بنابراین غذای مناسبی برای افرادی است که می خواهند وزن کم نمایند. زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.
- بادمجان خاصیت نرم نمایندگی و مدر (ادرار آور) دارد.
- دارای آهن است و در رفع کم خونی موثر می باشد.
- پادزهر خوبی برای مسمومیت حاصل از خوردن قارچ است.
- بازنماینده گرفتگی رگ هاست و از سکته قلبی جلوگیری می نماید.
- بادمجان رفع نماینده یبوست است.