طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ

به گزارش باتسک، سالاد نخود و بادمجان، بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم دودی بادمجان کبابی در این سالاد اشتهای هر کسی را باز می نماید. تنوع سبزیجات و سس مخصوصی که در این سالاد استفاده شده، فرصت امتحان پیش غذایی بی نظیر و متفاوت را برای شما فراهم می نماید.

طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد نخود و بادمجان، نوعی سالاد نخود با طعم متفاوت است که در تهیه آن از نخود پخته، بادمجان کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است. بادمجان کبابی بوی دود بسیار مطبوعی دارد و نسبت به بادمجان سرخ شده برای افرادی که از چربی پرهیز دارند یا بیزارند، مطلوب تر و سالم تر است؛ زیرا بادمجان سرخ شده، مقدار زیادی روغن جذب می نماید. قبلا با طرز تهیه انواع سالاد نظیر سالاد ماکارونی با قارچ، سالاد کاردینال و ... آشنا شده اید، در این مقاله با طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان، خواص نخود و خواص بادمجان آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان

مواد لازم برای تهیه سالاد نخود و بادمجان
خیار گردد5 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
نخود پخته1 پیمانه
بادمجان3 عدد
فلفل قرمز2 عدد
پیازچه ریز خرد شده1 پیمانه
شوید ریز خرد شده 1/2 پیمانه
جعفری ریز خرد شده1/2 پیمانه
روغن زیتون3 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
رب انار شیرین3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. بادمجان ها را به صورت درسته، روی صفحه شعله پخش کن بخوابانید و شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. بادمجان ها را گاهی بغلطانید تا پوست آن ها بسوزد و مغزشان بپزد.
  3. سپس بادمجان ها را زیر آب سرد بگیرید و روی تخته کار، شکم آن ها را با چاقو چاک دهید.
  4. با قاشق، مغز پخته بادمجان را از پوست سوخته جدا نموده و سپس آن را خرد کنید.
  5. فلفل قرمز را نیز به همین ترتیب روی شعله پخش کن اجاق گاز، کباب کنید.
  6. پوست فلفل قرمز کبابى را گرفته و خرد کنید.
  7. گوجه فرنگى و خیار شور ها را ریز خرد کنید.
  8. پیازچه و شوید و جعفرى را ریز خرد نموده و به همراه نخود پخته به مواد اضافه کنید.
  9. روغن زیتون، آبلیموى تازه، نمک، فلفل سیاه و رب انار شیرین را مخلوط کنید.
  10. سپس سس حاصل را به مواد سالاد اضافه نموده و هم بزنید.
  11. سالاد را به ظرف سرو منتقل نموده و به دلخواه با با برش هایى از لیمو تزیین کنید.

خواص نخود مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان

  • نخود تقویت نماینده قلب بوده و در رفع یبوست های حاد و مزمن موثر است.
  • باعث تقویت عضلات اسکلتی می گردد و مصرف آن برای ورزشکاران مفید است.
  • دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید و برای افرادی که دارای بیماری های خود ایمنی مانند ام اس هستند مفید می باشد.
  • انگل های روده را از بین می برد.
  • درد سینه و تنگی نفس را بهبود می بخشد.
  • تقویت نماینده ریشه مو است.
  • برای درمان زردی، درد های کلیه و افزایش حافظه مفید است.
  • سرشار از کلسیم است و برای درمان پوکی استخوان بسیار سودمند است و در دوران رشد استخوان ها و دندان ها مصرف آن توصیه می گردد.
  • ضدعفونی نماینده مجاری ادراری می باشد.

خواص بادمجان مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان

  • بادمجان، گرم و خیلی خشک بوده و مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است، بنابراین غذای مناسبی برای افرادی است که می خواهند وزن کم نمایند. زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.
  • بادمجان خاصیت نرم نمایندگی و مدر (ادرار آور) دارد.
  • دارای آهن است و در رفع کم خونی موثر می باشد.
  • پادزهر خوبی برای مسمومیت حاصل از خوردن قارچ است.
  • بازنماینده گرفتگی رگ هاست و از سکته قلبی جلوگیری می نماید.
  • بادمجان رفع نماینده یبوست است.
منبع: setare.com
انتشار: 27 بهمن 1399 بروزرسانی: 27 بهمن 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 2031

به "طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید