طرز تهیه اسکالوپ مرغ ، نکات مهم خشک نشدن اسکالوپ مرغ و سرو آن

به گزارش باتسک، معمولا توصیه می شه که ورزشکاران، اسکالوپ مرغ را به خاطر بالای پروتئین زیادی که داره، توی وعده های غذاییشون قرار بدن؛ چون پروتئین نقش زیادی توی عضله سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن داره. این در حالی هست که اسکالوپ مرغ یکی از و اگر توش قارچ هم استفاده بشه جزو به حساب میاد. این غذا هم به صورت مرغ و قارچ و هم مرغ و اسفناج، پخته می شه و اضافه کردن پنیر پیتزا هم اختیاریه. اگر شما هم وسوسه شدید این غذای خوشمزه رو امتحان کنید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه اسکالوپ مرغ را در این مطلب از در مجله خبرنگاران بخونید. بعلاوه قراره بهتون بگیم این اسکالوپ خوشمزه رو با چی سرو کنید.

طرز تهیه اسکالوپ مرغ ، نکات مهم خشک نشدن اسکالوپ مرغ و سرو آن

طرز تهیه اسکالوپ مرغ در یک نگاه

برای طرز تهیه اسکالوپ مرغ و قارچ با پنیر اول سینه های مرغ رو بشورید، خشک کنید و از پهنا نصف کنید. بعد با گوشتکوب کمی بکوبید تا ضخامتشون کم بشه و برای رول شدن آماده بشن. مرغ ها رو با ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و روغن مزه دار کنید و داخل یخچال بذارید تا استراحت کنن. توی این فاصله، گوجه ها رو پوست بگیرید، خرد کنید و با روغن یا کره تفت بدید، بعد رب، ادویه و جعفری تازه اضافه کنید تا سس خوش عطر آماده بشه.

بعد مرغ ها رو از یخچال بیرون بیارید. داخل هر تکه قارچ خرد شده، پنیر پیتزا یا موزارلا و کمی سس بریزید و رول کنید. رول ها رو داخل آرد یا پودر سوخاری بغلتونید تا سطحشون کامل پوشیده بشه و موقع سرخ شدن، طلایی و ترد بشن. بعد در ماهیتابه با حرارت میانه سرخ کنید تا هم سطحشون طلایی و هم داخلشون مغزپخت بشه. در آخر، رول های آماده رو توی ظرف سرو بچینید و با سس گوجه ، تزئین یا کنارش سرو کنید.

شما می تونین جزئیات مربوط به میزان مواد اولیه و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکالوپ مرغ به روش های مختلف رو توی این مطلب بخونین.

مواد اولیه برای تهیه اسکالوپ مرغ در تابه

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سینه مرغ1 عدد
قارچ3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی2 عدد میانه
سس با رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزانصف لیوان فرانسوی دسته دار (100 گرم)
آرد سفید یا آرد سوخاری3 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم
جعفری تازه1 دسته کوچک
برنج یا نانبرای سرو با اسکالوپ مرغ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت اسکالوپ مرغ: 20 تا 25 دقیقه

مراحل تهیه اسکالوپ مرغ و قارچ بدون فر

اسکالوپ مرغ مثل و اسکالوپ گوشت یکی از خوشمزه ترین انواع غذا برای ورزشکاران و سرشار از پروتئینه و می تونید برای دورهمی هاتون هم به عنوان غذای مجلسی درست کنید. کافیه مراحل زیر رو انجام بدید.

مرحله اول: سینه مرغ رو برش بزنید

اولین قدم برای طرز تهیه اسکالوپ مرغ و قارچ با پنیر اینه که سینه مرغ رو بشورین و اجازه بدین آبش رو از دست بده. بعد اون رو خشک کنید. سینه مرغ رو روی تخته آشپزی بذارید و از پهنا، سینه رو به دو قسمت تقسیم کنید تا ضخامتش کم بشه. اگر پوست یا استخوان داره، اون ها رو هم جدا کنید. قارچ ها و جعفری تازه رو هم بشورید و خرد کنید.

در صورت تمایل می تونید قسمت های مختلف مرغ مثل سینه و ران رو به صورت و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: سینه مرغ رو بکوبید

وقتی سینه مرغ آماده شد و فقط گوشت خالص موند، هر قسمت رو به صورت طولی نصف کنید و با گوشت کوب یا استیک کوب کمی پهنش کنید. حواستون باشه گوشت سوراخ نشه چون قراره مواد داخلش قرار بدید و اگر سوراخ بشه، رول مرغ ظاهر خوبی پیدا نمی کنه و مواد از داخل بیرون می ریزه.

مرحله سوم: مرغ رو مزه دار کنید

وقتی مرغ آماده شد، تکه های اون رو توی یه کاسه بذارید و روی اون ها زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، کمی روغن و ادویه های دلخواهتون مثل پاپریکا یا آویشن بریزید. بهتره دستکش یکبار مصرف بپوشید و ادویه ها رو با مرغ ها ماساژ بدید تا مرغ کاملا با ادویه ها پوشونده بشه. بعد روی ظرف رو بپوشونین رو توی یخچال حداقل 30 دقیقه تا 2 ساعت استراحت بدید تا ادویه ها به خورد مرغ برن و نرم تر هم بشن.

برای خرید انواع ادویه معطر غذا از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می تونید اقدام کنید.

مرحله چهارم: مواد سس اسکالوپ رو آماده کنید

توی فاصله ای که مرغ ها در حال استراحت هستن، گوجه فرنگی ها رو بشورید. بهتره پوستشون رو بگیرید و بعد به صورت نگینی، خردشون کنید. توی یه تابه، کمی روغن یا کره بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه. بعد، گوجه ها رو توی تابه بریزید و تفت بدید تا نرم بشن و آبشون کشیده بشه. همزمان گوجه ها رو هم بزنید تا طعم خامشون گرفته بشه.

انواع روغن و کره حیوانی و گیاهی رو به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می تونید خریداری کنید.

مرحله پنجم: سس اسکالوپ مرغ رو آماده کنید

در ادامه، یک قاشق رب یا سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید. می توانید از ادویه های دلخواه دیگه هم بهره ببرید. بعد همه مواد رو دوباره خوب هم بزنید تا طعم خام رب یا سس گوجه گرفته بشه و رنگ باز کنه. در ادامه میزانی جعفری تازه خرد شده رو هم بریزید تا عطر سبزیجات تازه با سس ترکیب بشه.

می توانید برای تهیه انواع سس غذا و رب گوجه باکیفیت به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: سس اسکالوپ رو کنار بذارید

توی این مرحله از طرز تهیه اسکالوپ مرغ شکم پر، شغله زیر تابه رو کم کنید، درِ تابه رو بذارید و صبر کنید تا طعم ها به خورد هم برن. اگر سس خیلی غلیظ بود یه میزان آب اضافه کنید و اگر رقیق بود، درِ تابه رو بردارید تا آب اضافیش خارج بشه. بعد سس رو بچشید. چاشنی ها رو میزان کنید و وقتی به طعم دلخواهتون رسید، شعله زیرش رو خاموش کنید. سس اسکالوپ رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا از دما بیفته.

مرحله هفتم: مرغ ها رو رول کنید

در این مرحله باید رول های مرغ رو از یخچال بیرون بیارید. هر تکه مرغ رو روی سطح کار پهن کنید. وسطشون رو میزانی قارچ خرد شده، کمی پنیر پیتزا () یا موزارلا و یه قاشق کوچیک از سسی که آماده کردید، بریزید. کناره های مرغ رو روی هم تا کنید و با گوشت کوب خیلی آروم لبه ها رو بکوبید تا به هم بچسبن و رول محکم بشه. اگه خواستید مطمئن تر باشید، می تونید از خلال دندون یا نخ آشپزی بهره ببرید تا رول ها باز نشن.

انواع پنیر پخت و پز مثل پنیر پیتزا و موزارلا رو به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می تونید تهیه کنید.

مرحله هشتم: رول های مرغ رو سوخاری کنید

وقتی همه مرغ ها رو رول کردید و آماده شدن، توی یه بشقاب، آرد سفید یا پودر سوخاری بریزید و رول ها رو توی اون بغلتونید تا همه سطحشون کاملا پوشیده بشه. این کار باعث می شه موقع سرخ شدن یه لایه طلایی و ترد پیدا کنن و ظاهر غذا زیباتر بشه.

برای خرید انواع آرد و پودر سوخاری از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می تونید اقدام کنید.

مرحله نهم: اسکالوپ مرغ رو سرخ کنید

توی این مرحله از طرز تهیه اسکالوپ مرغ در تابه و بدون فر، توی ماهیتابه کمی روغن بریزید و رول ها رو با حرارت میانه سرخ کنید. باید همه طرف رول ها طلایی بشه. حدود 5 تا 6 دقیقه زمان کافیه تا هم سطحشون سرخ بشه و هم داخلشون مغزپخت بشه. حواستون باشه حرارت خیلی بالا نباشه تا پنیر و قارچ داخل رول نسوزن و مرغ خشک نشه.

مرحله دهم: اسکالوپ مرغ و قارچ رو سرو کنید

در آخر، رول های آماده شده رو توی ظرف سرو بچینید و باقی مونده سس گوجه ای رو که درست کردید، روشون بریزید یا کنارشون سرو کنید. این سس، هم ظاهر غذا رو زیباتر و هم طعم اسکالوپ مرغ رو کامل تر می کنه.

وقتی رول ها رو برش می زنید، پنیر کشدار همراه با قارچ و سس از داخل بیرون میاد و ترکیب فوق العاده ای از رنگ و عطر و مزه درست می کنه. این غذا با مرغ، به صورت داغ، کنار نون تازه، یا خیلی خوشمزه می شه و مطمئن باشید همه از دیدنش و خوردنش لذت می برن.

انواع برنج ایرانی و خارجی و انواع نان رو به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می تونید تهیه کنید.

روش تهیه اسکالوپ مرغ رژیمی در فر

اسکالوپ مرغ و قارچ رژیمی بدون پنیر، یه غذایی سبک، کم چرب و بدون پنیره که احتیاجی به سرخ کردن نداره وبرای رژیم لاغری خیلی مناسبه. برای درست کردن این غذای رژیمی با مرغ، اول 2 عدد سینه مرغ رو بشورید و خشک کنید. بعد از پهنا نصف کنید تا ضخامتشون کمتر بشه. مرغ ها رو با یک قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه، کمی زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مزه دار کنید و بذارید حدود نیم ساعت داخل یخچال بمونه.

توی این فاصله، 2 عدد گوجه فرنگی میانه رو پوست بگیرید و خرد کنید، با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت تفت بدید، بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه، کمی نمک و فلفل و دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده اضافه کنید تا یه سس سبک و خوش طعم آماده بشه.

وقتی مرغ ها آماده شدن، کف و دیواره های یه ظرف پیرکس رو چرب کنید و مرغ ها رو داخل ظرف بچینید. روی هر تکه مرغ، حدود 50 گرم قارچ خرد شده و یک قاشق غذاخوری از سس گوجه بریزید. فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید و ظرف رو حدود 30 تا 40 دقیقه داخل فر و طبقه وسط بذارید تا مرغ ها مغزپخت و قارچ ها هم نرم بشن. در آخر، اسکالوپ مرغ رژیمی رو همراه با باقی مونده سس سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه اسکالوپ مرغ

  • برای طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج، به جای جعفری تازه، می تونید اسفناج خرد و آبپز شده بهره ببرید و اسفناج ها رو بعد از آبپز کردن، توی مرغ ها بریزید و بپیچید.
  • روغنی که اسکالوپ مرغ رو توش سرخ می کنید باید داغ باشد اما نه خیلی زیاد. اگر روغن بیش از حد داغ باشه، سطح مرغ سریع می سوزه و داخلش خام می موند. برترین حالت، حرارت میانه رو به بالاست.
  • بعد از سرخ کردن، اسکالوپ های مرغ رو روی دستمال آشپزخانه یا توری فلزی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و تردیش حفظ بشه.
  • اسکالوپ مرغ معمولاً با سس تارتار، سس قارچ یا حتی یک دیپ ساده ماست عالی می شه. کنارش می تونین پوره سیب زمینی یا سالاد سبز سرو کنین تا تعادل غذاییش برقرار بشه.
  • استفاده از آرد سمولینا یا پانکو به جای آرد معمولی، تردی بیشتری می ده.
  • می تونید اسکالوپ ها رو بعد از اینکه توی آرد غلتوندید، فریز کنید و هر وقت خواستید سرخ کنید.
  • برای طرز تهیه اسکالوپ مرغ و پنیر، به جای اینکه پنیر رو وسط مرغ ها بریزید، پنیر بعد از سرخ شدن، روی مرغ ها بپاشید و درب تابه رو چند دقیقه ببندید یا توی فر گرم به مدت 3، 4 دقیقه بذارید تا پنیر آب بشه.

فوت و فن های خوشمزه شدن اسکالوپ مرغ

چرا اسکالوپ مرغ خشک می شه؟

اگه فیله ها ضخامت یکسان نداشته باشن یا روغن خیلی داغ باشه، بیرون سریع می سوزه و داخل خشک می شه. بهتره فیله ها رو بکوبید تا یکدست بشن و روی حرارت میانه رو به بالا سرخ کنید.

چه سسی برای اسکالوپ مرغ مناسب تره؟

سس قارچ، سس تارتار، یا حتی یه دیپ ساده ماست و سیر، کنار اسکالوپ مرغ خیلی خوب جواب می ده. برای حس تازگی طعم اسکالوپ مرغ، می تونید آب لیمو و جعفری خردشده هم اضافه کنید.

اسکالوپ مرغ رو با چی سرو کنیم؟

کنار این غذا می تونید پوره سیب زمینی، سالاد سبز یا سبزیجات گریل شده سرو کنید. این ترکیب هم ظاهر خوشگل تری بهش می ده، هم طعمش رو متعادل می کنه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 19 آذر 1404 بروزرسانی: 19 آذر 1404 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 3071

به "طرز تهیه اسکالوپ مرغ ، نکات مهم خشک نشدن اسکالوپ مرغ و سرو آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسکالوپ مرغ ، نکات مهم خشک نشدن اسکالوپ مرغ و سرو آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید