طرز تهیه پیتزا لقمه ای به 2 روش سریع و آسان

به گزارش باتسک، خبرنگاران | سرویس آشپزی - پیتزا از جمله غذاهای فرنگی بوده که خیلی سریع جای خود را در بین سفره ایرانیان پیدا کرد. این غذا در سراسر جهان هوادار داشته و به سبک های مختلفی نظیر انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی، پیتزا مکزیکی تند با نان تورتیلا و پیتزا دریایی تهیه می گردد. پیتزا لقمه ای نیز یکی از سبک های جدید پیتزا بوده که در واقع مانند دیگر پیتزاهای خانگی با تاپینگ های متفاوت مثل گوشت، مرغ، ژامبون و … پخت می گردد. ما در این مقاله قصد داریم دو روش برای تهیه پیتزا لقمه ای را به شما آموزش دهیم؛ پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای به 2 روش سریع و آسان

1. طرز تهیه رول پیتزا لقمه ای

مواد لازم برای خمیر پیتزا
آب نیم لیتر
آرد سفید1 کیلوگرم
مایه خمیر50 گرم
نمک2 قاشق چای خوری
روغن (ترجیحا روغن زیتون) 4 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای سس پیتزا
گوجه فرنگی یا کنسرو گوجه فرنگی 1 قوطی کوچک
پیاز 1 عدد
سیر دو حبه
آویشن کمی
نمک نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی پیتزا
پنیر پیتزا600 گرم
پپرونی50 گرم
ژامبون50 گرم

زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: 2 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا آب را گرم نموده تا به دمای 37 درجه سانتی گراد برسد؛ سپس مایه خمیر را به آن اضافه نموده تا حل گردد.
  • نمک و روغن زیتون را نیز بیافزائید و با همزن آغاز به هم زدن کنید. (مواد را خوب هم زده و سپس خمیر را با دست ورز دهید.)
  • وقتی خمیر آماده شد آن را در ظرفی گذاشته و روی آن را پلاستیک بکشید؛ سپس آن را به مدت 45 دقیقه در یک جای تاریک قرار داده تا حجم خمیر دو برابر گردد.
  • در این مدت سس پیتزا را درست کنید؛ برای سس ابتدا کنسرو گوجه فرنگی را در یک مخلوط کن ریخته تا به حالت مایع در آیند.
  • سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
  • کمی روغن در تابه ریخته، پیاز و سیر را خرد نموده و در تابه بریزید تا سرخ شوند.
  • در این مرحله گوجه های خردشده را همراه با کمی آویشن به تابه بیافزائید؛ اجازه دهید تا آب سس تبخیر شده و سس غلیظی حاصل گردد.
  • هنگامی که خمیر آماده شد، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.
  • خمیر آماده شده را به دو قسمت مساوی تقسیم و دو چانه از آن تهیه کنید.
  • روی چانه ها را با یک پارچه تمیز پوشانده و آن ها را 15 الی 20 دقیقه استراحت دهید.
  • پس از این مدت خمیر ها را با وردنه به شکل مستطیل پهن کنید.
  • روی خمیر کمی از سس ریخته، سپس روی آن را ژامبون یا پپرونی یا هر مواد دیگری که دوست دارید بریزید.
  • در آخر پنیر پیتزا اضافه نموده و خمیر را لوله کنید.
  • با یک چاقو تیز خمیر رابه حلقه های با ضخامت سه سانتی متر برش بزنید.
  • در آخر کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن نموده و برش های پیتزا لقمه ای را روی آن بچینید.
  • سینی را در فر با درجه حرارت 220 درجه سانتی گراد بگذارید؛ هر از گاهی به آن سر زده تا زمانی که پنیر ها طلایی شد سینی را از فر خارج کنید.

نوش جان …

بیشتر بدانید: پیتزا مرغ و قارچ؛ طرز تهیه و فوت و فن عالی شدن آن

2. طرز تهیه پیتزا لقمه ای با نان ساندویچ

مواد لازم
سینه مرغ1 عدد
قارچ خرد شده 100 گرم
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز 1 عدد
نان ساندویچی3 عدد
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
ادویه پیتزا یا آویشنکمی
نمک و فلفل و زردچوبه کمی
رب گوجه فرنگیدو قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: 2 ساعت

مراحل تهیه

  • ابتدا سینه مرغ را با پیاز، سه لیوان آب، کمی نمک، فلفل و زردچوبه بپزید.
  • وقتی مرغ پخت آن را ریش ریش نموده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید.
  • رب گوجه فرنگی و ادویه پیتزا را نیز به مواد اضافه نموده و هم بزنید.
  • قارچ ها را در یک تابه جداگانه تفت دهید؛ سپس آن را به مرغ ها اضافه کنید.
  • فلفل دلمه ای را خرد نموده و کنار بگذارید.
  • اکنون نان ساندویچی را باز نموده و به سه الی چهار قسمت برش بزنید؛ کمی از خمیر داخل نان را در بیاورید.
  • نان ها را با وردنه صاف کنید.
  • کمی پنیر پیتزا در کف نان ریخته، سپس کمی از مواد گوشتی آماده شده را روی نان بریزید؛ حال روی آن مقداری فلفل دلمه و سپس کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.
  • فر را روی حرارت 180 تا 200 درجه سانتی گراد گذاشته تا داغ گردد.
  • نان ها را درون سینی فر چیده و داخل فر بگذارید؛ اجازه دهید تا پنیر روی مواد طلایی گردد. (زمان زیادی لازم نیست؛ پس مراقب باشید که نان ها نسوزند.)

نوش جان …

نکته: نان ها را بعد از صاف کردن با وردنه می توانید به شکل دلخواه (مانند تصویر زیر) قالب بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا مخلوط

سخن آخر

توجه کنید که مواد لازم برای روی پیتزا را می توانید بسته به ذائقه خود تغییر دهید؛ مثلا می توانید از گوشت چرخ نموده، سینه مرغ و یا سبزیجات هم بهره ببرید. لطفا نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما در قسمت ارسال نظر در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 23 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1400 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 2201

به "طرز تهیه پیتزا لقمه ای به 2 روش سریع و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا لقمه ای به 2 روش سریع و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید