طرز تهیه سالاد الویه با کالباس مجلسی با طعم عالی
به گزارش باتسک، سالاد الویه از جمله غذاهای سردی محسوب می گردد که برترین و اصلی ترین انتخاب ایرانی ها برای موقعیت هایی مثل مهمانی های جشن تولد است. سالاد الویه را می توان به روش های مختلفی مثل سالاد الویه با مرغ یا سالاد الویه گیاهی تهیه کرد. بعلاوه کالباس هم از دیگر پروتئین هایی است که در صورت افزوده شدن به این غذای خوشمزه، هواداران پروپاقرص و خاص خود را پیدا می نماید. در این مطلب با طرز تهیه سالاد الویه با کالباس همراه شوید.
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد الویه با کالباس
- سیب زمینی بزرگ 4 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- کالباس گوشت یا مرغ 300 گرم
- نخودفرنگی 200 گرم
- هویج میانه 2 عدد
- خیارشور 200 گرم
- سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
- آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه سالاد الویه با کالباس
1. پختن مواد اولیه
در اولین مرحله از تهیه سالاد الویه با کالباس، به سراغ پختن مواد اولیه می رویم. سیب زمینی ها را خوب و ترجیحا با یک اسکاچ زبر بشویید تا هیچ گونه گل و لکه ای روی پوستشان باقی نماند. سپس آن ها را به همراه تخم مرغ ها و هویج های پوست کنده، در یک قابلمه میانه ریخته و روی حرارت میانه قرار بدهید تا بپزند.
بعلاوه اگر از کنسرو نخودفرنگی آماده و بازاری استفاده نمی کنید، در یک ظرف کوچک دیگر، نخودفرنگی ها را هم روی حرارت گذاشته و اجازه بدهید تا بپزند و نرم شوند. سپس آن ها را از روی حرارت برداشته و با آب سرد بشویید و آبکش کنید.
2. خرد کردن مواد
پس از پختن مواد اولیه، نوبت به خرد کردن تمام مواد سالاد الویه به میزان های مناسب می رسد.
ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید تا خنک شوند. تخم مرغ ها و خیارشورها را رنده کنید و هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید. بعلاوه کالباس ها را به صورت مکعبی درشت خرد نموده و تمام مواد سالاد الویه را در یک کاسه با میزان مناسب بریزید.
3. درست کردن سس سالاد الویه
در یک ظرف کوچک تر، سس مایونز را به همراه آب لیمو (ترجیحا آب لیموی تازه) و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا سس شما رقیق گردد.
در صورت تمایل، می توانید به این ترکیب، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون هم اضافه کنید و بعلاوه برای اینکه سس سالم تری داشته باشید، از ترکیب 2 قاشق غذاخوری سس مایونز به همراه 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده، یا فقط 4 قاشق غذاخوری ماست چکیده بهره ببرید.
پس از رقیق کردن سس، آن را هم به مواد سالاد الویه اضافه نموده و تا زمان یکدست شدن مواد و آغشته شدن آن ها با سس، به مخلوط کردن ادامه دهید. سپس سالاد الویه با کالباس خود را در ظرف موردنظر ریخته و با انواع تزیین مختلف مثل نخودفرنگی، هویج، گوجه فرنگی و خیارشور، سرو کنید.
سوالات متداول در طرز تهیه سالاد الویه با کالباس
در این مطلب با طرز تهیه سالاد الویه با کالباس آشنا شدیم. این غذا، برترین انتخاب در تهیه یک غذای سرد آسان برای مواقعی مثل پیک نیک ها و جشن تولدهاست که هواداران بی شماری دارد و بیشتر افراد آن را دوست دارند. در ادامه این مطلب به بعضی از سوالات متداول و رایج شما در مورد طرز تهیه سالاد الویه با کالباس پاسخ می دهیم.
برترین کالباس برای تهیه سالاد الویه با کالباس چیست؟
برای تهیه این غذا می توانید از انواع کالباس های موجود در بازار با درصدهای مختلف، مثل کالباس گوشت یا مرغ و حتی کالباس مارتادلا بهره ببرید.
طرز تهیه سالاد الویه با کالباس برای 20 نفر چیست؟
دستوری که در این مطلب برای تهیه سالاد الویه ذکر شده، برای حدود 4 تا 6 نفر مناسب است. برای تهیه سالاد الویه با کالباس برای 20 نفر، مواد ذکر شده در این دستور را 3 برابر کنید. البته پیش تر نیز طرز تهیه این سالاد برای 10 نفر را با مرغ و هویج آموزش داده ایم.
منبع: کتاب کاله