طرز تهیه کته گوجه فرنگی

به گزارش باتسک، غذاهای سنتی ایرانی سرشار از طعم و دارای عطر و بوی دلپذیر است. تنوع غذایی ما ایرانی ها هم در نوع خود منحصر به فرد است به طوری که ما لسیت بلندی از انواع برنج و کته که از ساده ترین غذاها محسوب می گردد؛ داریم. کته گوجه فرنگی، استانبولی یا دمی گوجه فرنگی از انواع کته است که به همراه یک سالاد خوشمزه و ماست و خیار بسیار دلچسب تر خواهد شد.

طرز تهیه کته گوجه فرنگی

به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.

مواد لازم

  • برنج خیسانده سه پیمانه
  • گوجه فرنگی پوست کنده شش عدد
  • سیب زمینی نگینی خرد شده دو عدد
  • زردچوبه و نمک به اندازه لازم
  • روغن یک پنجم پیمانه

طرز تهیه کته گوجه فرنگی

مرحله اول

گوجه فرنگی را پوست گرفته و خرد کنید. سپس با زردچوبه و چهار پیمانه آب و کمی نمک در قابلمه بریزید و روی آتش تند به جوش بیاورید.

مرحله دوم

سیب زمینی را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس به گوجه ها اضافه نموده و بعد از پنج دقیقه برنج را اضافه کنید.

مرحله سوم

وقتی آب دوباره به جوش آمد، شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب برنج جمع گردد.

دو قاشق روغن روی برنج بریزید و اگر سفت بود، به آن کمی آب جوش اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و برای دم کشیدن کته، نیم ساعت صبر کنید.

فوت کوزه گری

  • این کته که تهرانی ها به آن استانبولی پلو هم می گویند و گاهی لابه لای آن اندازهی قیمه ساده هم اضافه می نمایند، در جنوب ایران به شله تُماتِه ای معروف است. می توانید پیازداغ را هم به مواد شله تماته ای اضافه کنید.
  • در جنوب به این غذا دو قاشق فلفل قرمز هم اضافه می نمایند.
  • مراقب باشید آب زیادی روی برنج ها نریزید؛ چراکه آب گوجه فرنگی هم به نرم شدن آنها یاری می نماید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 2736

به "طرز تهیه کته گوجه فرنگی" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه کته گوجه فرنگی" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کته گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید