طرز تهیه خورش آلبالو و سیب

به گزارش باتسک، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش آلبالو و سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش آلبالو و سیب

مواد لازم:

گوشت خورشتی 400 گرم

پیاز 2 عدد

آلبالو بدون هسته 250 گرم

سیب 2 عدد

شکر 1/4 پیمانه

رب 1 قاشق غذا خوری

دارچین 1 قاشق چای خوری

زعفران به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

مراحل پخت:

مرحله اول: تفت دادن گوشت

ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد سپس گوشت خرد شده را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید.

مرحله دوم: پخت گوشت

بعد از تفت خوردن گوشت 2 لیوان آب روی گوشت ها ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا با دمای میانه گوشت پخته شوند. هسته آلبالو ها را جدا کنید و سیب را پوست کنده و به مقدار دلخواه برش بزنید.

مرحله سوم: افزودن آلبالو و سیب

آلبالو را با شکر مخلوط نموده و مقداری آب اضافه و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم گردد سپس در 20 دقیقه انتهای پخت گوشت آلبالو را اضافه کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و با رب تفت دهید تا کمی خوش رنگ و بوی خامی رب از بین برود سپس سیب های را کمی با رب تفت دهید و به گوشت و آلبالو در حال پخت اضافه کنید تا نرم شوند.

منبع: گردشبان
انتشار: 11 مرداد 1400 بروزرسانی: 11 مرداد 1400 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 2337

به "طرز تهیه خورش آلبالو و سیب" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه خورش آلبالو و سیب" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش آلبالو و سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید