سس لبنانی موهامورا

به گزارش باتسک، در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع سس لبنانی را آموزش می دهیم.

سس لبنانی موهامورا

به گزارش ، موهامورا یک چاشنی با طعم مطبوع لبنانی است که می توانید در انواع غذا های خود از آن استفاده کنید.

فلفل دلمه ای قرمز

3 عدد

سیر

4 حبه

گردو

50 گرم

زیره سبز (آسیاب شده)

3/4 قاشق چای خوری

رب انار

1.5 قاشق سوپ خوری

پیاز کوچک

1 عدد

فلفل قرمز

1 قاشق چای خوری

نمک

1 قاشق چای خوری

روغن زیتون

1/4 فنجان

گردو ها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.

حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آن ها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود.

در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.

پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.

فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.

2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

منبع: پاپیون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 تیر 1399 بروزرسانی: 3 تیر 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 1536

به "سس لبنانی موهامورا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سس لبنانی موهامورا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید