سس لبنانی موهامورا

به گزارش باتسک، در مقاله زیر طرز تهیه یک نوع سس لبنانی را آموزش می دهیم.

سس لبنانی موهامورا

موهامورا یک چاشنی با طعم مطبوع لبنانی است که می توانید در انواع غذا های خود از آن استفاده کنید.

مواد اولیه سس لبنانی موهامورا

  • فلفل دلمه ای قرمز 3 عدد
  • سیر 4 حبه
  • گردو 50 گرم
  • زیره سبز (آسیاب شده) 3/4 قاشق چای خوری
  • رب انار 1.5 قاشق سوپ خوری
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون 1/4 فنجان

طرز تهیه سس لبنانی موهامورا

گردو ها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.

حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آن ها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود.

در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.

پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.

فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.

2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 تیر 1399 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 1536

به "سس لبنانی موهامورا" امتیاز دهید

3 کاربر به "سس لبنانی موهامورا" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سس لبنانی موهامورا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید