کدوی اسپاگتی با گوشت
به گزارش باتسک، این غذای ایتالیایی در واقع با نوعی کدو تهیه می گردد که پس از پخته شدن ریش ریش و نواری می گردد به همین علت، به کدوی اسپاگتی معروفیت دارد.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 50 دقیقه
- زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
- 1350 گرم کدوی اسپاگتی
- روغن
- 1/3 پیمانه بلغور
- نصف پیمانه آب جوش
- یک عدد تخم مرغ
- 450 گرم گوشت چرخ نموده
- دو حبه سیر رنده شده
- یک قاشق غذاخوری پودر سبزیجات
- 410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
- یک قاشق چایخوری شکر
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- ¼ پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. نوارهای کدو را با روغن چرب کنید و داخل ظرفی بچینید. به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی گردد. سپس با چنگال نوارهای کدو را از هم جدا کنید.
2- برای گوشت قلقلی، بلغورها را داخل کاسه بزرگ بریزید. آب داغ روی آنها بریزید و بگذارید 20 دقیقه در آب بماند. سپس تخم مرغ هم زده، گوشت چرخ نموده، سیر و یک قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. سپس آنها را قلقلی کنید.
3- آنها را در تابه روی حرارت میانه سرخ کنید. گوجه فرنگی، شکر، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و در خاتمه دو قاشق چایخوری پودر انواع سبزیجات معطر را اضافه کنید. پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کنید و 7 تا 10 دقیقه بگذارید نیم جوش گردد.
4- گوشت ها را روی کدوهای اسپاگتی بگذارید، پنیر پارمسان بپاشید و سس را روی آنها بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 281
- چربی: 8 گرم
- کلسترول: 75 میلی گرم
- کربوهیدرات: 32 گرم
- فیبر: 6 گرم
- پروتئین: 22 گرم
- سدیم: 809 میلی گرم
- پتاسیم: 297 میلی گرم
- کلسیم: 141 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم