کدوی اسپاگتی با گوشت

به گزارش باتسک، این غذای ایتالیایی در واقع با نوعی کدو تهیه می گردد که پس از پخته شدن ریش ریش و نواری می گردد به همین علت، به کدوی اسپاگتی معروفیت دارد.

کدوی اسپاگتی با گوشت
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 50 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

  • 1350 گرم کدوی اسپاگتی
  • روغن
  • 1/3 پیمانه بلغور
  • نصف پیمانه آب جوش
  • یک عدد تخم مرغ
  • 450 گرم گوشت چرخ نموده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری پودر سبزیجات
  • 410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ¼ پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. نوارهای کدو را با روغن چرب کنید و داخل ظرفی بچینید. به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته و طلایی گردد. سپس با چنگال نوارهای کدو را از هم جدا کنید.

2- برای گوشت قلقلی، بلغورها را داخل کاسه بزرگ بریزید. آب داغ روی آنها بریزید و بگذارید 20 دقیقه در آب بماند. سپس تخم مرغ هم زده، گوشت چرخ نموده، سیر و یک قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. سپس آنها را قلقلی کنید.

3- آنها را در تابه روی حرارت میانه سرخ کنید. گوجه فرنگی، شکر، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و در خاتمه دو قاشق چایخوری پودر انواع سبزیجات معطر را اضافه کنید. پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کنید و 7 تا 10 دقیقه بگذارید نیم جوش گردد.

4- گوشت ها را روی کدوهای اسپاگتی بگذارید، پنیر پارمسان بپاشید و سس را روی آنها بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 281
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 75 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 32 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 22 گرم
  • سدیم: 809 میلی گرم
  • پتاسیم: 297 میلی گرم
  • کلسیم: 141 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 2718

به "کدوی اسپاگتی با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدوی اسپاگتی با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید