طرز تهیه چیکن استراگانف؛ بهترین انتخاب برای مهمانی ها

به گزارش باتسک، یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت می توانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید. البته اگر از غذاهای سنگین فراری هستید، می توانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن استفاده کنید.

طرز تهیه چیکن استراگانف؛ بهترین انتخاب برای مهمانی ها

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف:

  • فیله مرغ: 6 عدد
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • قارچ خرد شده: 1 بسته
  • سیب زمینی خلالی: به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم
  • خامه: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر: یک لیوان
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: به اندازه لازم

این غذا را هم نان و هم با برنج می توانید میل کنید

دستور پخت و طرز تهیه چیکن استراگانف:

1. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت می دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با اندازهی نمک و فلفل تفت می دهید و اجازه می دهید تا فیله ها بپزد.

2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.

3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ ها که سرخ کرده بودیم، مخلوط می کنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمی داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می برد.

4. سپس مخلوط را با سیب زمینی یا چیپس خلالی تزیین می کنیم.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 2373

به "طرز تهیه چیکن استراگانف؛ بهترین انتخاب برای مهمانی ها" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه چیکن استراگانف؛ بهترین انتخاب برای مهمانی ها" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن استراگانف؛ بهترین انتخاب برای مهمانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید