طرز تهیه نشا جنوبی با دستور پخت اصیل بوشهری

به گزارش باتسک، نشا به عنوان یکی از خوشمزه ترین دسرهای جنوب کشور و به ویژه شهر بوشهر شناخته می گردد و اگرچه ظاهر و طعمی شبیه به شله زرد دارد، اما بافت آن کاملا نرم و لطیف تر است. طرز تهیه نشا جنوبی آسان است و بیشتر آن را در ماه رمضان و برای افطار سرو می نمایند.

طرز تهیه نشا جنوبی با دستور پخت اصیل بوشهری

از آن جایی که این دسر با نشاسته و شکر پخته می گردد، کالری آن زیاد است. اما می توانید تنها یک قاشق از آن را بخورید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. بعلاوه چون مقوی است، می تواند یک میان وعده عالی برای بچه ها باشد.

این مطلب شامل دستورالعمل و نکات مربوط به طرز تهیه نشا جنوبی است و می توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید. در این دسر از ترکیبات معطری چون گلاب، هل و زعفران استفاده می گردد. به همین دلیل در حین پخت عطر دلنشینی در فضای خانه پخش خواهد شد.

نشا جنوبی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت10 دقیقه
میزان سختیکم

طرز تهیه نشا جنوبی

پخت نشا جنوبی بسیار آسان است و با چند قلم ماده ساده درست می گردد که در منزل هر فردی وجود دارد. برای درست کردن این دسر شیرین و زرد رنگ تنها به 15 دقیقه زمان احتیاج دارید.

مواد لازم برای تهیه دسر نشا جنوبی

پیش از پخت دسر سنتی جنوبی، ابتدا مواد زیر را آماده کنید و مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
نشاستهیک پیمانه
شکریک پیمانه
آب5 پیمانه
گلابنصف پیمانه
زعفران آب نمودهیک قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه دسر نشا بندری

برای درست کردن این دسر مخصوص ماه مبارک رمضان مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: در یک ظرف مناسب نشاسته را با آب سرد حل کنید. سپس روی شعله ملایم قرار دهید تا از رنگ شیری به رنگ شیشه ای و شفاف تبدیل گردد.
  • مرحله دوم: بعد از به جوش آمدن، شکر را اضافه نموده و مرتب هم بزنید. سپس زعفران غلیظ را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید
  • مرحله سوم: در این مرحله که مواد حالت کشدار پیدا کرد، نوبت اضافه کردن گلاب است. گلاب را اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه اجازه دهید تا با مواد ترکیب گردد.
  • مرحله چهارم: پس از این مدت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. در نهایت نیز در ظرف های مورد نظر سرو کنید.
  • مرحله پنجم: برای تزئین این دسر خوشمزه می توانید از خلال بادام، پسته یا گل سرخ بهره ببرید.

نکات مهم در پخت دسر نشا جنوبی

  • بهتر است از پودر نشاسته برای پخت دسر بهره ببرید تا گوله نگردد.
  • در مرحله افزودن گلاب می توانید به میزان نوک قاشق چای خوری پودر هل نیز اضافه کنید تا عطر بهتری داشته باشد.
  • این نوع دسر بهتر است در ظرف های تک نفره سرو گردد.
  • نشا حالت رقیقی دارد و همچون شله زرد می توانید آن را به صورت گرم یا سرد میل کنید.
  • اگر می خواهید دسر مجلسی تر باشد، باید پس از طی این مراحل، مواد را داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را از قالب خارج نموده و تزئین کنید.
  • در سرانجام این مطلب، توصیه می کنیم که حتما طرز تهیه شیرینی هلال خامه را مطالعه کنید و در کنار این دسر خوشمزه، شیرینی هلال را نیز روی میز بچینید.

نشا جنوبی، دسری با طعم خوش گلاب و زعفران

در این مطلب با طرز تهیه نشا جنوبی آشنا شدید و می تواند به راحتی آن را در منزل درست کنید. این دسر در کنار یک چای داغ و معطر می تواند به عنوان یک میان وعده مقوی نیز انرژی بدن را تامین کند. البته ممکن است که زمان یا مهارت کافی برای پخت این نوع دسرها را نداشته باشید و لازم باشد تا نوع آماده آن ها را بخرید. به این منظور، می توانید از خبرنگاران یاری بگیرید و دسرهای دلخواه تان را از سفارش آنلاین شیرینی خبرنگاران آنلاین سفارش دهید.

در سرانجام، اگر شما هم تجربه پخت این دسر یا طرز تهیه انواع کیک و شیرینی مخصوص جنوب را دارید، حتما اطلاعات خود را با ما به اشتراک بگذارید تا کاربران دیگر هم بتوانند از آن ها استفاده نمایند.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 1 بهمن 1403 بروزرسانی: 1 بهمن 1403 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 3012

به "طرز تهیه نشا جنوبی با دستور پخت اصیل بوشهری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نشا جنوبی با دستور پخت اصیل بوشهری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید