طرز تهیه مربا انجیر

به گزارش باتسک، برای درست کردن مربای انجیر بهتر است که از زنجیرهای متوسط وبه یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم نه زیادنارس باشد

طرز تهیه مربا انجیر

به گزارش باتسک به نقل ازبیتوته

مواد لازم طرز تهیه مربا انجیر تهیه مربای انجیر :

انجیر سبز1 کیلو

شکر280 گرم

هل2 عدد

چوب دارچین به اندازه 1 انگشت

آب جوشیده یک سوم پیمانه

عصاره وانیل1/8 قاشق چایخوری

آبلیمو1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده1/4 قاشق غذاخوری

انجیرها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود. انجیر شسته شده را کاملا خشک کنید.

انجیر و شکرها را در یک ظرف لعابی در لابه لای هم قرار بدهید و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه دارید تا تمام شکر در انجیر حل شود.

بعد از اینکه انجیرها با شکر با هم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود.

در این مدت تمام کفی را که روی انجیرها هنگام جوشیدن بوجود می آید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.

پس از 15 دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و اجازه بدهید 15 دقیقه دیگر هم روی حرارت متوسط بجوشد.

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مربای انجیر ما در مدت 30 دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد. پس از سرد شدن می توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

* اضافه کردن چوب دارچین، هل و عصاره وانیل برای عطر مربا انجیر می باشد اگر طعم یکی از آن ها را دوست نداشتید می توانید حذف کنید سلیقه ای است.

* زعفران علاوه برای خوش رنگ شدن در طعم مربا هم تاثیر گذار است.

* استفاده از آبلیمو در مربا برای جلوگیری از شکرک زدن آن ها است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 دی 1399 بروزرسانی: 2 دی 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 1930

به "طرز تهیه مربا انجیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا انجیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید