یاقوت کاران چشم انتظار احداث بارگاه ها و سردخانه های مدرن
به گزارش باتسک، مدیر عامل سازمان تعاون روستایی کشور گفت: احداث بارگاه های مدرن و سردخانه های پیشرفته با مشارکت کشاورزان و اعطای تسهیلات مقرون به صرفه قیمت به شرکت های تعاونی تولیدی کشاورزی یکی از جمله حمایت ها به زرشک کاران است.

به گزارش خبرنگاران از بیرجند، قادری مدیر عامل سازمان تعاون روستایی کشور در سفر به خراسان جنوبی و بازدید از بزرگترین باغ زرشک جهان در منطقه افین شهرستان زیرکوه در جمع باغداران و زرشک کاران گفت: قرار است ظرف یک هفته آینده با اخذ مجوز نهایی شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی، محصول زرشک هم در سبد خرید حمایتی، تضمینی و توافقی وزارت جهاد کشاورزی قرار بگیرد.
وی هدف از این اقدام را برطرف دغدغه کشاورزان گفت و اضافه نمود: در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی پرداختن به برطرف دغدغه زرشک کاران مصوب شد و به عنوان یک اولویت و چالش اساسی در برنامه های وزارت جهاد کشاورزی نهاده شد.
مدیر عامل سازمان تعاون روستایی کشور گفت: در گام اول هدف حذف واسطه ها و دلالان است تا محصول ناب زرشک با برترین قیمت از زرشک کاران خریداری گردد.
قادری گام دوم حمایتی از زرشک کاران را احداث بارگاه های مدرن و سردخانه های پیشرفته با مشارکت کشاورزان و اعطای تسهیلات مقرون به صرفه قیمت به شرکت های تعاونی تولیدی کشاورزی دانست که تا سال زراعی آینده عملیاتی خواهد شد تا کشاورزان دیگر در فصل برداشت نگران بازار نباشند.
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی کشور بعلاوه در مورد زعفران گفت: به موقع در این حوزه با طرح خرید حمایتی ورود کردیم و در کنار کشاورزان هستیم و اجازه سودجویی به دلالان در بازار زعفران را نمی هیم.
نماینده مردم شهرستان های قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید از اختصاص تسهیلات 4 یا 5 درصدی به زرشک کاران برای ایجاد بارگاه های زرشک اطلاع داد.
اسحاقی اضافه نمود: علاوه بر این مقرر شده تسهیلاتی به تعاونی ها داده گردد تا همه زرشک موجود در انبارها، بارگاه ها و سردخانه ها خریداری گردد و انبار ها برای زرشک سال زراعی آینده خالی باشد تا کشاورزان دغدغه نداشته باشند.
انتهای پیغام / ط ا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان