پنیر بدنتان را در مقابل کدام بیماری ها واکسینه می نماید؟
به گزارش باتسک، تهران (پانا) - در بین لبنیات، پنیر و ماست دارای خواص درمانی شگفت انگیز هستند و می توانند مانع از ابتلای افراد به بعضی بیماری ها شوند، اهمیت پنیر به اندازه ای است که توصیه می گردد به همراه بیشتر غذا ها مصرف گردد.
به گزارش بهداشت نیوز، انواع پنیر چه نوع پرچرب و چه کم چرب آن برای سلامت بدن بسیار مفید است و بر خلاف باورهای قدیمی باعث ایجاد بیماری های قلبی عروقی در بدن نمی گردد.
مصرف پنیر باعث ایجاد واکنش های شیمیایی منحصربفرد در بدن انسان می گردد، به ویژه اگر همراه با سایر مواد غذایی سالم از جمله پروتئین حیوانی کم چرب، غلات و حبوبات، انواع نان و سالاد مصرف گردد.
کارشناسان دانشگاه University of Reading در کشور انگلستان در تحقیقات خود دریافتند مصرف پنیر می تواند باعث محافظت از فرد در مقابل ابتلا به بیماری هایی مانند مسائل قلبی عروقی، سرطان، دیابت، پوکی استخوان، خرابی دندان ها و ریزش موی سر و چین و چروک پوستی گردد.
کارشناسان مصداق شاخص استفاده از پنیر و کاهش ابتلا به مسائل قلبی عروقی را در اهالی کشور فرانسه می دانند که به دلیل مصرف زیاد پنیر میزان ابتلا به بیماری های قلبی دراین کشور بسیار کم است.
از جمله مزایای پنیر اثر کاهندگی آن بر کلسترول بد خون است با وجود اینکه پنیر دارای چربی اشباع است، اما باعث بالا رفتن چربی خون نمی گردد.
کارشناسان در تحقیقات جدید خود دریافتند مصرف لبنیات پرچرب باعث ابتلا به بیماری های قلبی عروقی نمی گردد و افراد حتی سالمندان نیز می توانند به میزان استاندارد از شیر، ماست، پنیر، خامه و سرشیر استفاده نمایند بدون آنکه نگران ابتلا به بیماری های قلبی عروقی باشند.
پنیر یکی از پرطرفدارترین محصولات لبنی در دنیا است و با انواع شیر می توان آن را تهیه کرد، کارشناسان برای بدست آوردن بالاترین بهره از مصرف پنیر توصیه می نمایند افراد از نوع کم نمک پنیر استفاده نمایند و از مصرف پنیر تازه به دلیل احتمال خطر ابتلا به تب مالت خودداری نمایند و همواره همراه با پنیر گردو مصرف نمایند.
لازم به ذکر است، نتایج این تحقیق در مجله آمریکایی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.
منبع: خبرگزاری پانا