مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی یاری می نماید

به گزارش باتسک، بر اساس تحقیقات جدید، تغذیه ممکن است تأثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سالهای بعد داشته باشد. یافته ها نشان می دهد پنیر در برابر مسائل شناختی مرتبط با سن نقش حفاظتی دارد.

مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی یاری می نماید

به گزارش خبرنگاران به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا داده های جمع آوری شده از 1787 فرد در رده سنی 46 تا 77 سال را در بریتانیا آنالیز کردند.

این شرکت نمایندگان در بین سال های 2006 تا 2010، پرسشنامه هایی را تکمیل کردند و سپس در سال های 2012 تا 2013 و مجدداً 2015 تا 2016، تحت دو ارزیابی مجدد قرار گرفتند.

شرکت نمایندگان در این سوالات در خصوص نوع غذای مصرفی شأن پاسخ دادند. محققان بعد از آنالیز پاسخ شرکت نمایندگان به نتایج زیر دست یافتند:

1. نشان داده شد که پنیر محافظ ترین ماده غذایی در برابر مسائل شناختی مرتبط با سن، حتی در اواخر عمر است.

2. معین شد که مصرف هفتگی گوشت بره، و نه سایر گوشت های قرمز، باعث بهبود قدرت شناختی طولانی مدت می گردد.

3. مصرف بیش از حد نمک بد است، اما فقط افرادی که در معرض ابتلاء به بیماری آلزایمر هستند برای پیشگیری از مسائل شناختی به مرور زمان می توانند در این مورد اغماض نمایند.

محققان معتقدند انتخاب درست ماده غذایی می تواند از بیماری و زوال شناختی پیشگیری نماید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 بهمن 1399 بروزرسانی: 1 بهمن 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 1980

به "مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی یاری می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی یاری می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید