فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا، یک پیش غذای سریع و خوشمزه

به گزارش باتسک، مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید.

فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا، یک پیش غذای سریع و خوشمزه

سیمرغ: مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد

فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

فیله مرغ : 10 عدد

پنیر گودا : 5 ورق

نمک، فلفل، ادویه، زعفران : کمی

پودر سوخاری ریز : یک بسته

پودر سوخاری درشت : یک بسته

تخم مرغ : 3 عدد

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید نباد بافت فیلمه از هم جدا شود.

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 2 مرداد 1399 بروزرسانی: 2 مرداد 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 1593

به "فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا، یک پیش غذای سریع و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا، یک پیش غذای سریع و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید