فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی

به گزارش باتسک، مرغ ترش، حتی اگر تا به حال این غذای لذیذ شمالی را امتحان نکرده باشید هم حتما نام و آوازه آن را شنیده اید. این خورشت خوش عطر و طعم که از ترکیب سبزی های معطر شمالی، رب انار و گردو تهیه می گردد، هواداران بسیاری دارد.

فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی

به گزارش ، هر ساله مسافران زیادی از سراسر کشور راهی خطه شمالی می شوند و به عشق چشیدن مزه غذا های لذیذ شمالی، به رستوران های محلی سر می زنند. مرغ ترش یکی از همین غذاهاست. این روز ها فرصت مناسبی است تا عطر خوش این غذا را در خانه خود احساس کنیم.

مرغ: چهار تکه

سبزی معطر (چوچاق، خالواش، برگ سیر، گشنیز، جعفری و ریحان): 300 گرم

پیاز عظیم: یک عدد

سیر: دو حبه

گردو آسیاب یا رنده شده: 6 قاشق غذاخوری

رب انار: 3 قاشق غذاخوری

آب نارنج: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: کمی

1. داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و مرغ را در آن قرار داده، به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و با حرارت کم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

2. در همین حین، سبزی های خرد شده را در تابه ای دیگر تفت دهید. مراقب باشید سبزی ها خیلی سرخ نگردد.

3. حالا پیاز را خرد نموده و سیر را با رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و پیاز را داخل همان روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب انار، آب نارنج و گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. حالا نوبت سبزی سرخ شده است که به مخلوط افزوده گردد.

4. حدود دو لیوان آب جوشیده به مواد اضافه کنید و مرغ ها را داخل آن قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و در آن را ببندید. حرارت شعله را کم کنید و حدود دو ساعت فرصت دهید تا خورشت آماده گردد.

5. سبزی های معطر شمالی را می توانید در بازار های شمالی و برخی بازار ها مانند تجریش راحت تر پیدا کنید.

6. آب نارنج را در صورتی که در دسترس دارید اضافه کنید.

منبع: ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 2 خرداد 1399 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 1454

به "فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید