طرز تهیه پاستا صدفی مرغ و اسفناج

به گزارش باتسک، پاستا صدفی به دلیل ظاهر زیبای جامبو شلز برای مجالس و مهمانی ها کاربردی است و می توان درون آن را با انواع مواد مختلف مثل مرغ و اسفناج پر کرد.

طرز تهیه پاستا صدفی مرغ و اسفناج

پاستا یا خمیراک به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است.

پاستا حدوداً به 350 شکل مختلف موجود است. چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه ای) است. در ایران گاه واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی و ماکارونی و غیره به کار می رود.

جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی می توان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی ازانواع محبوب این پاستاست.

دستور پخت برای 5 نفر و مدت زمان آماده سازی و پخت 50 دقیقه می باشد.

مواد لازم جهت تهیه پاستای صدفی مرغ و اسفناج

پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
سس مارینارا 3 فنجان
پنیر پیتزا 2 فنجان
مرغ پخته و تکه شده 1 فنجان
اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
تخم مرغ1 عدد
پنیر پارمیژان رنده شده 1/4 فنجان
پنیر ریکوتا 400 گرم

دستور پخت پاستای صدفی مرغ و اسفناج

1. دمای فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته گردد سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.

پاستا صدفی

3. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید.

4. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

5. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید.

6. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید.

7. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید.

پر کردن مواد داخل پاستا صدفی

8. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید.

پاستا صدفی مرغ و اسفناج

9. به جامانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.

10. روی ظرف را با فویل بپوشانید.

11. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

12. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید.

13. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب گردد.

سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

پاستا صدفی مرغ و اسفناج

نکات پخت پاستای صدفی

  • سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید بهره ببرید.
  • آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا نموده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته گردد و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

ارزش غذایی پاستای صدفی

  • 570 کالری
  • 28 گرم چربی
  • 48 گرم کربوهیدرات
  • 33 گرم پروتئین
پاستا صدفی با مرغ و اسفناج را در منزل تهیه کنید نوش جان بفرمایید.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 11 آذر 1399 بروزرسانی: 11 آذر 1399 گردآورنده: batask.ir شناسه مطلب: 1886

به "طرز تهیه پاستا صدفی مرغ و اسفناج" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه پاستا صدفی مرغ و اسفناج" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا صدفی مرغ و اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید