آشنایی با خوشمزه ترین غذاهای کانادایی: از باناک تا بیگل مونترال
به گزارش باتسک، کانادا، این کشور پهناور و چندفرهنگی، علاوه بر مناظر طبیعی خیرهکننده و سبک زندگی مدرن، دنیایی از طعمهای منحصربهفرد را نیز به علاقهمندان به غذا ارائه میدهد. شاید غذاهای کانادایی به اندازه غذاهای ایتالیایی یا فرانسوی در جهان شناختهشده نباشند، اما این کشور میزبان مجموعهای از خوراکیهای سنتی و لذیذ است که تاریخ و فرهنگ غنی آن را به نمایش میگذارند. از غذاهای بومی تا خوراکهایی که با تأثیر مهاجران متنوع کانادا شکل گرفتهاند، این مقاله شما را با تعدادی از محبوبترین و معروفترین غذاهای این کشور آشنا میکند. اگر قصد دارید با طعمهای کانادا آشتی کنید، این مطلب را از دست ندهید!
مطمئنا غذاهای کانادا آنقدر معروف نیستند که وقتی به این کشور فکر کنیم اولین چیزی که به ذهنمان بیاید غذاهای آن باشد با این حال کانادا غذاهای سنتی زیادی دارد که می خواهیم تعدادی از آن ها را در این پست معرفی کنیم. برخی از این غذاها فقط برای ناحیه ای خاص هستند و برخی دیگر در همه جای این کشور استفاده می شوند، در ادامه خبرنگاران را همراهی کنید.
از سفر با تور ارزان کانادا لذت ببرید.
باناک (Bannock)
فهمیدن اینکه باناک اولین بار در کدام کشور درست شد کمی سخت است. مردمانی که در ابتدا در کانادا زندگی می کردند مدت ها قبل از آمدن اروپایی ها نان باناک را با آرد گیاهی درست می کردند اما با این حال در آن موقع این نان با آرد گندم تهیه نمی شد. باناک یکی از نان های فوری است که با آرد غلات درست می گردد و تنوع زیادی دارد. این نان که در کانادا زیاد استفاده می گردد معمولا با عسل و مربا خورده می گردد.
پوتاین (Poutine)
پوتاین در واقع سیب زمینی سرخ نموده به همراه ورقه های خرد شده پنیر است که روی آن سس عصاره گوشت ریخته می گردد و طعمی بسیار دلچسب پیدا می نماید. این غذا که نوعی فست فود است در همه شهرهای کانادا و نواحی شمالی آمریکا درست می گردد اما اولین بار در شهر کبک پخته شد، پس خوشمزه ترین پوتاین را می توانید در همین شهر پیدا کنبد. برای امتحان این غذا به رستوران La Banquise کبک که معروف ترین رستوران پوتاین در این شهر است بروید، در این رستوران به همراه این غذا، گواکامولی، گوشت و سبزیجات سرخ شده هم گذاشته می گردد.
کباب ترکی
کباب ترکی از اسمش معلوم است که برای ترکیه است شاید بپرسید پس چرا آن را در لیست غذاهای کانادا آوردیم؟ با اینکه این غذا بومی کانادا نیست اما به غذای محبوب سواحل شرقی کانادا تبدیل شده است. اگر به استان نوا اسکوشیا و شهر هالیفاکس بروید و در ساعت 2 صبح هوس غذا خوردن در بیرون کنید انتخاب دیگری به جز کباب ترکی ندارید! در این غذا گوشت را به همراه گوجه در نان نازک پیتا می پیچنند و روی آن را سسی غلیظ و شیرین می ریزند.
تورتیری (Toutiere)
تورتوری پای گوشت است که در شهر کبک در جشن هایی مثل کریسمس یا تعطیلات مختلف درست می گردد. در حالی که پای گوشت های معمولی ترکیبی از گوشت و انواع مختلفی از سبزیجات است اما در تورتیری روی گوشت را شیرینی روغنی می پوشاند.
گوشت دودی مونترال
کانادا کشوری است که مهاجران زیادی دارد و پیشینه آشپزی آن هم به خوبی این موضوع را نشان می دهد. غذای گوشت دودی را مهاجران اروپای شرقی به این کشور آوردند و حالا این گوشت در همه شهرهای کانادا درست می گردد اما خوشمزه ترین آن را می توانید درمونترال پیدا کنید.
دونات بیگل مونترال
سال هاست که شیرینی فروشی های مونترال و نیویورک برای درست کردن بهترین بیگل ها با هم در رقابت هستند با این حال برای چشیدن طعم واقعی این دونات به نانوایی فیرمونت در مونترال بروید. برای تهیه این دونات، خمیر را به صورت حلقه شده در می آورند و قبل از پخت مدتی در آب می جوشانند.
سخن پایانی
غذاهای کانادایی بازتابی از فرهنگ، تاریخ و تنوع مردم این کشور هستند. از نان ساده و سنتی باناک گرفته تا بیگلهای خوشمزه مونترال و پوتاین محبوب، هر کدام از این غذاها داستانی برای گفتن دارند. اگر به کانادا سفر کردید، حتماً فرصت امتحان کردن این خوراکیها را از دست ندهید. غذاهایی که نه تنها طعمی فراموشنشدنی دارند، بلکه شما را با بخشی از روح و هویت این کشور آشنا میکنند. پس در کنار لذت بردن از مناظر بینظیر کانادا، سفر خود را با چشیدن این طعمهای منحصربهفرد کامل کنید.