لذیذترین غذاهای کانادا که باید امتحان کنید
به گزارش باتسک، کانادا، کشوری با طبیعت خیرهکننده و فرهنگی متنوع، بهشتی برای عاشقان سفر و ماجراجویی است. اما چیزی که این سرزمین را جذابتر میکند، تنوع و طعمهای خاص غذاهای کانادایی است. هر منطقه از این کشور پهناور، غذاهایی دارد که نمایانگر تاریخ، فرهنگ و مواد اولیه بومی آنجاست. از غذاهای کلاسیک و سنتی گرفته تا خوراکیهای خاص و مدرن، تجربه چشیدن طعمهای بینظیر کانادا سفری متفاوت در دل فرهنگ غذایی این کشور است. در ادامه با بهترین و خاصترین غذاهای کانادایی آشنا شوید که هر کدام داستانی برای گفتن دارند.
جهت دریافت مشاوره سفر با تور کانادا با ما همراه باشید.
کشور پهناور و زیبای کانادا، دارای جاذبه های گردشگری زیادی مثل طبیعت ناب و چشم نواز می باشد. که غیر از موارد زیادی که می توان علت سفر شما به این کشور باشد. غذاهای خوشمزه آن است. کانادا غذاهای مخصوص و فوق العاده ای دارد که پیشنهاد می شود در صورت سفر به این کشور، حتما آنها را تجربه کنید
غذای پوتین (Poutine)
بی شک یکی از معروف ترین و شناخته شده ترین غذاهای کشور کانادا غذای خوشمزه پوتین می باشد که یکی از غذاهای عجیب و غریب کانادا محسوب می شود. بعضی از شهر های کوچک کبک مدعی هستند که خالق پوتین می باشند. که قدمت آن به دهه 1950 میلادی باز می شود. پوتین ترکیب شده از سیب زمینی سرخ نموده با پنیر خامه ای و سس گریوی که همان آبگوشت است، می باشد. پوتین غذایی بسیار لذیذ است و جزو محبوب ترین غذا های کانادایی های فرانسوی زبان محسوب می شود.
دستور فوق یک دستور کلاسیک و سنتی این غذا می باشد که در رستوران ها تنوع بیشتری دارند. قیمت این غذا حدود 3.50 پوند است، که علاقه مندان می توانند این غذا را در فصل های زنجیره ای بزرگ مثل مک دولاند سفارش دهند. یکی از معروف ترین رستوران ها برای سرو این غذا Smokes Poutinerie نام دارد که در پوتین های خود از انواع پروتئین و سبزیجات استفاده می نمایند. در کشور کانادا هر ساله فستیوال پوتین در شهرهای مختلف آن برگزار می شود.
نان بنوک (Bannock)
نانگ بنوک، یک نان ساده می باشد که زمانی جزو غذاهای اصلی در رژیم غذایی افراد بومی کانادا به حساب می آمد. روش پخت این نان به دو صورت می باشد. صورت اول نان تنوری که سنگین و متراکم می شود و در صورت دوم، نان سرخ شده که حالتی ترد و پفکی پیدا می نماید. در سالهای اخیر، نان بنوک به محبوبیتش افزوده شده و در بیشتر کافه های این کشور می توان آن را یافت.
تارت کره ای یا باتر تارت
این غذا به قرن 19 میلادی تعلق دارد و غذای بسیار خوشمزه و غنی کانادایی به شمار میرود. تارت کره ای در عین شکل ساده اش، بسیار طعم لذیذی دارد و در خمیر ورقه ای شیرینی پزی پخته و داخل آن با کره، شکر و تخم مرغ پر شده است، بعضی کشمش هم به آن اضافه می نمایند. این غذای خوش طعم می تواند گزینه خوبی برای سوغاتی نیز محسوب شود. یکی از برترین مکان ها برای خرید انتالیا می باشد که تارت کره ای متعلق به این شهر می باشد. در تورنتو نیز در روزهای شنبه در بازار کشاورزان Evegreen Brickworks و Baker Sisters می توانید سر بزنید تارت مشهور آن با شربت افرا تجربه کنید.
ساندویچ لابستر یا رول خرچنگ نوا
با توجه به اینکه کشور کانادا دارای سواحل فراوانی میباشد. پیشنهاد می شود حتماً غذاهای دریایی این کشور مانند سالمون آتلانتیک و بعلاوه اقیانوس آرام، سالمون دودی و
لابسترهای سواحل شرقی را حتما امتحان کنید. ساندویچ لابستر یا رول خرچنگ نوا اسکوشیا یکی از برترین غذاهای دریایی این کشور به شمار میرود.
بیگل یا نان شیرینی حلقوی
بیگل یا نان شیرینی حلقوی به سبک مونترال، یکی از برترین غذاهای کشور کانادا به شمار میرود. بیگل مونترال در اجاقی که با چوب حرارت داده می شود، پخته می شود و روی آنها با کنجد و بعلاوه خشخاش تزیین می شود. می توان گفت که معروف ترین بیگل ها را از سنت ویاتور (St. Viateur) و فیرمونت بیگل (Fairmount Bagel) می توان خریداری نمود.
پای توت ساسکاتون
توت های ساسکاتون طعمی شیرین و بادامی مانند دارند. که از آنها برای درست کردن یک پای توت خوشمزه استفاده می نمایند و جز یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها در این کشور به حساب می آیند.
گوشت دودی
طعم گوشت دودی مونترال شباهت زیادی به پاسترامی دارد. با این فرق که در گوشت دودی مونترال از ترکیبات گوشت سینه نمک زده شده و خوابانده شده در ادویه های مختلف به مدت یک هفته و بخارپز کردن کامل آن تهیه می شود. گوشت دودی بیشتر با نان ساندویچی چاودار با سس خردل زرد و تند می باشد. در رستوران ها اگر مایل باشید می توانید بر روی پوتین، گوشت دودی مونترال را قرار دهید. در سرتاسر جهان گوشت های دودی دلی شوارتز بسیار شناخته شده می باشد و رستوران معروف Schwartzs Deli برای سرو این غذا یکی از برترین رستوران های کانادا شناخته می شود.
غذای پیمل بیکن (Peameal Bacon)
این غذا در در جهان به نام بیکن کانادایی معروف می باشند. برخلاف بیکن سنتی که از گوشت شکم گرفته می شود، بیکن کانادایی از گوشت بدون استخوان تهیه می شود و از قسمت عقب دنده تهیه می شود. این گوشت مرطوب شده و در داخل آرد ذرت چرخانده می شود تا پوست زرد رنگ و پوشیده از آرد ذرت شود. این غذا نسبت به بیکن آمریکایی بسیار نازک تر، آبدار تر و البته لذیذ تر و خوشمزه تر می باشد. در طول قرون گذشته کشور کانادا به انگلستان گوشت صادر می نموده است. در آن موقع برای حفظ و سالم ماندن گوشت از نخود زرد استفاده می شده است و در گذشت سالیان، نخود زرد به ذرت تغییر کرد. که برترین و مشهورترین ساندویچ های بیکن کانادایی را می توان در بازار سنت لارنس تورنتو پیدا کرد. که در خود کانادا به نام ساندویچ های بیکن پیمل مشهور می باشد.
بیورتیلز (Beavertails)
یکی از وسوسه نماینده ترین غذاهای کانادایی بیورتیلز می باشد. که یک تکه خمیر سرخ شده با تاپینگ های متنوع مثل نوتلا نامارتیز زیاد،کره بادام زمینی و غیره پوشیده شده است. بیورتیلز، دونات یا پیراشکی می باشد و طعمی بسیار ترد و خوشمزه دارد.دستور پخت این غذا از نسلهای گذشته در خانواده گراهام هوکر دست به دست گشته و در سال 1978 ابداع شده است. گراهام اولین فروشگاه بیورتیلز خود را در اتاوا افتتاح کرد و تاپیک های شکر،نوتلا و شیرینی جات دیگر را در کنار آن به نمایش گذاشت. که از زمان های قدیم تا اکنون در نقاط زیادی از کانادا مانند کوه گروس، ونکوور، آب نما و اسکله هالیفکس یافت می شود.
سوپ لپه
سوپ لپه، یک غذای سنتی متعلق به کبک می باشد که ترکیب شده است از لپه، گوشت و سبزیجات متنوع، که این ترکیبات داخل مخلوط کن قرار می گیرد و به شکلی خمیر مانند و خوشمزه در می آید. این غذا در فصل های سرد سال هواداران زیادی دارد. سوپ لپه را کاشف فرانسوی به نام ساموئل چاپلین و مارک میرون سرآشپز فرانسوی ابداع کردند.
مپل تافی یا شربت درخت افرا
مپل تافی یا شربت درخت افرا (Tire dérable sur la neige) یک نوع آبنبات است که با ریختن شربت درخت افرا بر روی برفک یا یخ های خرد شده تهیه می شود. این برفک ها باعث می شود تا شربت سفت شده و از طریق یک دسته چوبی می توان آن را مانند بستنی میل کرد. این دسر با طعم شیرین و بافت نرم خود یکی از پرطرفدارترین دسرها در کشور کانادا می باشد.
چیپس کچاپ
چیپس در کشور کانادا بسیار پرطرفدار می باشد و دارای طعم های مختلفی مانند طعم سس کچاپ، خیارشور، پیاز، گوجه فرنگی، نمکی، سرکه ای،خامه ترش،پوتینو باربکیو می باشد..که چیپس های سس کچاپ و شوید جزو پرطرفدارترین چیپس ها در کشور کانادا محسوب می شوند.
دسر تخته ای نانایمو (Nanaimo)
نام این دسر از شهر نانایمو در استان بریتیش کلمبیا الهام گرفته شده است. این دسر سه لایه می باشد و نیازی به پخته شدن ندارد لایه پایین این دسر از کاستارد یا بیسکویت های ترد تشکیل شده است، لایه میانی آن کاستارد و لایه نازک آن از شکلات تشکیل شده است. پیشنهاد می شود این دسر را به هیچ وجه از دست ندهید.
پودینگ بیکاری (Chômeur)
این دسر فرانسوی کانادایی در دوره رکود بزرگ در کشور کانادا ایجاد شده و نام آن به این علت می باشد. این دسر یکی از سنتی ترین غذاهای کشور کانادا می باشد که بسیار طعم لذیذی دارد و مورد علاقه مردم سراسر کانادا می باشد. دسر پودینگ بی کاری از کیک اسفنجی که بر روی آن شربت شیرین و داغ ریخته شده است، تشکیل شده است.
پای گوشت (Tourtière)
پای گوشت فرانسوی کانادایی با طعم لذیذ خود، معمولاً در تعطیلات عید مورد استقبال مردم قرار می گیرد.هر چند در کل سال نیز یافت می شود.
بازی گوشت
غذای بازی گوش، غذای بسیار سنگین می باشد و در شهرهای بزرگ زیاد مرسوم نیست و بیشتر از گوشت آهو،گوزن و گوزن آمریکای شمالی به عنوان گوشت اصلی این غذا استفاده می شود.
پیتزای کانادایی
پیتزا، فست فودی که کل جهان را تسخیر نموده است و اگر در هر شهر و روستایی پیتزا فروشی بزنید حتماً مشتری دارید. یکی از برترین پیتزای های کانادایی در پیتزا فروشی آلمانی با پایه های کانادایی اش در برلین می باشد. این پیتزا از طریق فردی آلمانی به نام رون تلسکی ابداع شد که خود را در کشور کانادا به معروفیت رساند.میزان خمیر پیتزا مانند پیتزا های آمریکایی نیست و از پیتزاهای ایتالیایی نیز خلاقانه تر می باشد و لایه نازکی داشته و از انواع طعم دهنده ها مثل انبه، بادام زمینی، فلفل قرمز، پنیرهای فتا،موزارلا، چدار، گوشت سالامی ایتالیایی، سوسیس چوریسو،فلفل های تند، تکه های فلفل چیلی و پیاز های کارامل شده استفاده می نمایند.شربت افرا در این پیتزا نیز تکمیل نماینده می باشد، که می تواند تم پیتزا را لذیذ تر کند. پیتزا یک پیتزای سنتی در کانادا مبدل شده است و می توان در هر شهری آن را یافت و برترین شهرهای معروف در کانادا تورنتو و ونکوور میباشد، که جایی بسیار مناسبی برای سرو این غذاهای دوست داشتنی می باشد.
سخن پایانی:
غذاهای کانادایی فقط خوراکیهایی خوشمزه نیستند، بلکه بخشی از فرهنگ و تاریخ این کشور را نیز روایت میکنند. از طعم تند و خوشایند پوتین تا شیرینی بینظیر دسر نانایمو، این خوراکیها هرکدام تجربهای بیبدیل برای چشیدن فرهنگ کانادا هستند. اگر قصد سفر به این کشور زیبا را دارید، حتماً این غذاها را امتحان کنید و طعم زندگی در کانادا را بچشید. فراموش نکنید که هر لقمه از این غذاها شما را یک قدم به شناخت بهتر این سرزمین نزدیکتر میکند. ????