درخواست وانگ یی از آمریکا برای احترام به منافع مردم چین
به گزارش باتسک، به گزارش خبرنگاران به نقل از شینهوا، وانگ یی وزیر امور خارجه چین از ایالات متحده خواست به منافع مردم چین احترام بگذارد و نسبت به توسعه چین دید صحیحی داشته باشد.

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
وی امروز دوشنبه در اظهاراتی گفت: چین از تبادل نظر بر مبنای برابری و احترام متقابل استقبال می نماید اما دنیا احتیاج به قیمومیت ندارد و پکن هم قبول ندارد که یک کشور حرف آخر را در امور دنیای بزند.
او اظهارات خود را بعد از ملاقات با همتایان خود از سنگاپور، مالزی، اندونزی، فیلیپین و جمهوری کره در استان فوجیان چین در پاسخ به پرسش خبرنگاران عنوان کرد.
وزیر خارجه چین با اشاره به اینکه وزرای خارجه کشورهای مذکور توسعه و رشد چین را یک ضرورت تاریخی دانسته اند، گفت: اعتقاد بر این است که توسعه چین مطابق با انتظارات مشترک و منافع بلند مدت همه کشورهای منطقه است که نباید جلوی آنها را گرفت. وزرای خارجه معتقدند که چین و آمریکا در مواجهه با چالش های دنیای سازی و دوران پسا اپیدمی باید در این منطقه تبادل نظر و همکاری بیشتری داشته باشند، به جای بازی و تقابل، تعهدات قدرت های عظیم را انجام دهند و مسئولیت پذیر باشند.
وانگ یی در ادامه گفت: چین مایل است به انتظارات همه طرفها پاسخ دهد و در این راستا کوشش خود را ادامه می دهد.
منبع: خبرگزاری مهر